Аваков розповів, на що МВС витратить канадські гроші

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, на що планують витратити 8,1 мільйона доларів, які надала Канада.

За підсумками візиту в Канаду та переговорів із міжнародними партнерами очільник міністерства внутрішніх справ повідомив, що канадська сторона готова виділити Україні 8,1 мільйона доларів.

Про це повідомляється на офіційному сайті відомства, передає «Слово і Діло».

«З цієї суми 6,6 мільйона доларів підуть на підвищення кваліфікації українських правоохоронців фахівцями та тренерами канадської поліції. Ще 1,5 мільйона доларів передбачені для сучасного технічного оснащення поліцейських підрозділів та управлінь», – сказано в заяві.

При цьому у відомстві уточнили, що підтримка буде надана через Канадську комерційну корпорацію, діяльність якої координується Міністерством міжнародної торгівлі Канади.

Жертви реформи: чому мовчав Аваков?Журналіст Максим Кречетов зібрав воєдино думки та факти про поліцейську перестрілку в Княжичах, проаналізувавши можливі причини та наслідки трагедії.

Нагадаємо, під час візиту голови МВС у Канаду під Києвом сталася перестрілка, яка призвела до загибелі правоохоронців. У зв'язку з цим Аваков перервав поїздку.

5 грудня у ВР був зареєстрований проект постанови про самоусунення міністра внутрішніх справ. Як відомо, Арсен Аваковвідреагував, заявивши, що «це вже 63-а (зареєстрована Капліним така постанова».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: