Київ отримає вісім польських швидкісних трамваїв до середини грудня – фото

Читать на русском

У компанії PESA Bydgoszcz заявляють, що до середини грудня відправлять ще вісім із передбачених десяти трамваїв, призначених для Києва.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Тransport publiczny.

Відзначається, що два трамваї вже завантажені на території заводу й готові до відправлення в Україну. 12 грудня планується перевезти ще три трамваї, а 15 грудня – інші три. Таким чином, до двох трамваїв, що вже використовується в Києві, мають додатися ще вісім.

Замість власних трамваїв Київ буде «штампувати» польськіТак і не зумівши налагодити виробництво власних трамваїв, Київ вирішив організувати у себе виготовлення польських

У компанії відзначають, що високі темпи виконання замовлення стали можливі завдяки наявності комплектуючих від іншого крупного контракту. В PESA не конкретизують, що це за контракт, але польські журналісти вказують, що, скоріш за все, йдеться про контракт із Москвою.

Нагадаємо, що 22 листопада до трамвайного депо ім. Шевченка прибув новий, другий за ліком, трамвай польського виробництва PESA, а 29 листопада він приступив до роботи на маршруті.

Раніше повідомлялося, що «Київпастранс» закупить 10 низькопідлогових трамвайних вагонів польського виробництва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: