В Україні відзначають День Збройних сил

Читать на русском
Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил. Цей день святкують усі війська: сухопутні, повітряні та військово-морські.
Фото: Reuters

Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил.

Це свято відзначають сухопутні, повітряні та військово-морські війська, повідомляє «Слово і Діло».

Президент Петро Порошенко, перебуваючи серед українських військових на Донбасі, привітав усіх із 25-ю річницею Збройних сил України.

Полторак: ЗСУ за останні два роки відродилися й зміцнішалиЗбройні сили України за останні два роки відродилися й зміцнішали, але й зараз допомога волонтерів є надважливою.

«Пишаюся, що в нас є такі Збройні сили. Я пишаюся тим, що ми побудували за ці 2,5 роки. Дуже дякую всім, хто доклався до будівництва нової армії України», – розповів Порошенко.

Зазначимо, що після анексії Криму та російської агресії на Донбасі найвищої державної відзнаки, звання Героя України, були удостоєні 36 українських солдатів і офіцерів, 21 із них – посмертно. А сотні українських військовиків за мужність і героїзм були відзначені державними нагородами, а також відзнакою-орденом «Народний Герой».

Нагадаємо, вчора Президент привітав українців із Міжнародним днем волонтера, зауваживши, що такі люди надають крила й надихають на зміни в суспільстві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: