НАБУ перевіряє «компромат» Онищенка на Порошенка

Читать на русском
НАБУ перевіряє інформацію нардепа Олександра Онищенка про підкуп парламентарів та корупційні схеми Президента Петра Порошенка, але до Єдиного реєстру розслідувань справа не занесена.

Антикорупційне бюро перевіряє інформацію нардепа Олександра Онищенка про підкуп парламентарів та корупційні схеми Президента Петра Порошенка, але до Єдиного реєстру розслідувань справа не занесена.

Про це повідомили в прес-службі НАБУ, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Оприлюднена в ЗМІ інформація народного депутата Олександра Онищенка щодо так званої купівлі-продажу голосів парламентарів під час голосування у Верховній Раді наразі вивчається Національним антикорупційним бюро України», – заявили в НАБУ.

«Наголошуємо, будь-які гучні заяви, що не підкріплені фактами, не можуть бути підставою для внесення відомостей до Єдиного реєстру державних розслідувань», – підкреслили в Бюро.

Держдеп США не отримував від Онищенка компромат на ПорошенкаУ Держдепі США не коментують заяву Олександра Онищенка про передачу компромату на Петра Порошенка.

Також у НАБУ закликали Онищенка розповісти, кому саме та як пропонувалися гроші.

«За нагоди надати документальні підтвердження своїх слів щодо підкупів депутатів окремими державними службовцями для того, щоб ми мали можливість ухвалити рішення щодо подальших процесуальних дій», – зазначили в НАБУ.

В Бюро не відповіли, чи пропонував Онищенко передати їм підтвердження своїх заяв.

Нагадаємо, Онищенко розповів про «компромат» на Порошенка та заявив, що передав його американським спецслужбам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: