Мін'юст оголосив конкурс на посаду головного люстратора

Читать на русском
На час проведення конкурсного відбору куратором роботи департаменту з питань люстрації призначений заступник міністра юстиції Сергій Петухов.

Міністерство юстиції України оголосило проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту з питань люстрації.

На час проведення конкурсного відбору куратором роботи департаменту з питань люстрації призначений заступник міністра юстиції Сергій Петухов, повідомили в прес-службі відомства, передає «Слово і Діло».

«Ми запрошуємо професійних юристів взяти участь у конкурсі. Відбір буде проведений за принципом повної відкритості. Участь у конкурсному відборі зможуть взяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам. Термін подачі документів становить 30 днів від моменту оприлюднення наказу», – йдеться в повідомленні.

Також у Мін'юсті звернулися до представників громадських організацій та ЗМІ з проханням долучитися до конкурсного процесу й зробити відбір кандидатури на зазначену посаду максимально прозорим, відкритим і зрозумілим для суспільства.

Електронні сервіси Мін’юсту: які послуги можна отримати онлайнНаразі в Кабінеті електронних сервісів Міністерства юстиції України вже доступна низка послуг, для отримання яких можна скористатися Інтернетом.

«Саме за таких умов ми зможемо обрати дійсно найкращого кандидата, який обійме одну з найвідповідальніших посад у Міністерстві юстиції країни», – додали у відомстві.

Нагадаємо, що Тетяна Козаченко звільнилася з посади директора люстраційного департаменту Міністерства юстиції 21 листопада.

Відзначимо, що 11 липня 2016 року міністр юстиції України Павло Петренко пообіцяв оновити суддівський корпус на 70-80% за три роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: