У прокуратурі розкрили нові деталі розлідування перестрілки в Княжичах

Читать на русском
За словами прокурора Київської області Дмитра Чибісова, скоро будуть оприлюднені офіційні подробиці розслідування.

Прокурор Київської області Дмитро Чибісов заявив, що на даний момент слідчі вже допитали багатьох людей у ​​справі перестрілки в Княжичах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на 24.ua.

Справою про трагічну загибель поліцейських в результаті перестрілки на Київщині особисто займається генпрокурор України Юрій Луценко. Він уже зустрівся з прокурорами і слідчими у цій справі.

Однак, ГПУ поки офіційних коментарів не дає.

У свою чергу, прокурор Київської області Дмитро Чибісов зумів розповісти про деякі деталі слідства.

У Нацполіції пояснили, чому співробітники Держохорони не знали про спецоперацію в КняжичахЧетверо поліцейських під час перестрілки у Княжичах отримали смертельні поранення прямо в службовому авто – Жукович.

«Зараз проведено величезну кількість слідчих дій, зібрані речові докази з місця подій, призначені необхідні експертизи. Я більше скажу, багатьох уже допитали, але пізніше ми зможемо все повідомити офіційно», - підкреслив прокурор.

Нагадаємо, 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками державної служби охорони і поліцейськими загинули 5 правоохоронців.

Пізніше стало відомо, що злочинну групу, яка займалася розбійними нападами та пограбуваннями в Києві та Київській області, прикривали правоохоронні органи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: