Бойовики готують збройні провокації проти мирного населення – Тимчук

Читать на русском
Терористи на Донбасі поширюють неправдиві чутки серед мирного населення про те, що ЗСУ планують американською зброєю повністю знищити кілька населених пунктів.
Дмитро Тимчук

Терористи на Донбасі поширюють неправдиві чутки серед мирного населення про те, що ЗСУ планують американською зброєю повністю знищити кілька населених пунктів.

Про це у Facebook написав нардеп і керівник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

Серед жителів Кадіївки (колишній Стаханов) та Алчевська агентура «МГБ ЛНР» поширює чутки про підготовку масованих обстрілів «далекобійною артилерією» ЗСУ, яка вже нібито перекинута в район Кримського та Сокільників.

«Низка «джерел» стверджує, що йдеться про «новітні американські САУ» великого калібру. Згідно з чутками, Київ вирішив «повністю знищити» ці населені пункти (з якою метою – не уточнюється)», – написав Тимчук.

Терористи 26 разів обстріляли українські позиціїПротягом минулої доби в зоні АТО було зафіксовано 26 обстрілів позицій українських військових з боку бойовиків.

Він зазначив, що з огляду на цю інформацію, існує ймовірність підготовки збройних провокацій бойовиків проти мирного населення під виглядом ЗСУ. Крім того, за повідомленням Тимчука, так званим ЗМІ в «ЛНР» наказують створювати позитивний імідж ватажку бойовиків Ігорю Плотницькому.

«Міністерство зв'язку й масових комунікацій ЛНР» поінформувало підконтрольні окупантам ЗМІ щодо необхідності суворого дотримання певних пріоритетів при висвітленні діяльності «глави ЛНР», «народної ради», «ради міністрів», «глав адміністрацій міст і районів». ЗМІ потрібно ширше висвітлювати події за участю глави «ЛНР» Плотницького, забезпечивши створення «позитивного іміджу» цього ватажка й «молодої республіки», – повідомив Тимчук.

Нагадаємо, ЗМІ викрили фейк знятий у «ДНР» про «бойовиків ІДІЛ» в «Азові».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: