Перестрілка в Княжичах: Порошенко закликав розібратися в причинах трагедії

Читать на русском
Розслідуванням трагедії – перестрілки в селі Княжичі під Києвом – займатиметься ГПУ, знайти винних закликає Президент.
Перестрілка в КняжичахФото: Ярослав Маркін, "Вести"

Президент Петро Порошенко висловив співчуття рідним загиблих під час перестрілки у селі Княжичі Броварського району Київської області.

Про це з посиланням на Twitter Глави держави пише «Слово і Діло».

«Висловлюю співчуття рідним загиблих поліцейських. Причини цієї болючої трагедії мають бути розслідувані. І всі винні – покарані», – написав Порошенко.

Слідство у справі веде київське обласне управління Генеральної прокуратури. Прес-служба ГПУ оприлюднила такі подробиці інциденту: «Встановлено, що 4 грудня 2016 року о 4 годині ранку в с. Княжичі Броварського району Київської області співробітники Корпусу оперативно-раптової дії Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю стосовно співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони в Київській області, які разом з двома співробітниками Управління оперативної служби Головного управління Національної поліції в м. Києві, теж перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь. Внаслідок чого загинули 5 співробітників поліції».

Обіцяні Аваковим «кіотські» авто так і не доїхали до НацполіціїМіністр внутрішніх справ провалив обіцянку щодо постачання до кінця осені автомобілів Mitsubishi Outlander для Національної поліції.

На цю мить тривають слідчі дії. Як раніше повідомляв Антон Геращенко, поліція прибула в Княжичі для затримання банди грабіжників у той момент, як в одному з сусідніх будинків спрацювала охоронна сигналізація й прибув наряд державної охорони, що прийняв поліцейських за грабіжників. Підозрюваних злочинців вдалося затримати, однак підсумком перестрілки між двома підрозділами поліції стали п’ять життів правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: