Спроби створити однополярний світ провалилися – Путін

Читать на русском
На одному з російських телеканалах президент РФ Володимир Путін заявив, що всі спроби створити однополярний світ безуспішні.

В інтерв'ю одному з російських каналів президент РФ Володимир Путін заявив, що буде продовжувати захищати інтереси своєї країни й усі спроби створити однополярний світ - безрезультатні.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Я думаю, ні для кого вже не секрет, всі й так бачать, що багато наших партнерів воліють самі звертатися до принципів міжнародного права, тому що баланс в світі поступово відновлюється. Ну це неминуче! Спроби створити цей однополярний світ не затвердилися. Ми живемо вже в іншому вимірі», - заявив Путін.

Випробовування нервів: основні висновки ракетних навчань біля КримуРакетні навчання українських ЗС поблизу Криму спричинили різку реакцію з боку Кремля з погрозами вдатися до силових дій. Та попри це, навчання тривають. В чому мета протистояння кожної зі сторін?

Він підкреслив, що Росія завжди дотримувалася такої точки зору і коли захищала свої національні інтереси з повагою ставилася до інтересів інших країн.

Як відомо, в листопаді на засіданні Парламентської Асамблеї НАТО Росія одноголосно була визнана державою-агресором.

Також, раніше в ООН прийняли резолюцію щодо порушення прав людини в Криму і визнали РФ країною-окупантом.

Нещодавно, в США повідомили про намір прийняти закон про боротьбу з пропагандою РФ у світі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: