Twitter пригрозив заблокувати акаунт Трампа

Читать на русском
Мікроблог Twitter може заблокувати акаунт обраного президента США Дональда Трампа за порушення правил.
Дональд Трамп

Мікроблог Twitter може заблокувати акаунт обраного президента США Дональда Трампа, якщо визнають його таким, що порушив правила.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Вести».

Повідомляється, що після того, як Twitter забанив ряд гучних акаунтів, пов'язаних з «альт-правими» рухами на початку цього тижня, було піднято питання про те, чи видалять вони акаунт Трампа.

Коли у них запитали, чи дійсно вони забанили обраного президента, сайт мікроблогів сказав, що якщо він порушить правила, то його обліковий запис буде видалено.

Представник компанії сказав: «Правила Twitter забороняють насильницькі погрози, образи, ненависну поведінку, а також зловживання акаунтом, і ми будемо вживати заходів щодо акаунтів, що порушують ці правила».

Чи означає це, що Трамп буде забанений, якщо його визнають таким, що порушив правила, представник підтвердив: «Правила Twitter застосовуються до всіх акаунтів, в тому числі верифікованих».

Незабаром після цього Twitter ввів свої недавні заходи анти-тролів, сайт забанив главу Національного Інституту політики, Річарда Спенсера. «Це корпоративний сталінізм,» - сказав Спенсер. - Twitter намагається стерти Alt Right. Вони явно злякалися. Вони зазнають невдачі!».

Нагадаємо, мексиканська влада готова до конструктивних відносин з американською владою на чолі з обраним президентом Дональдом Трампом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: