Доба в АТО: Широкіне накрили з артилерії

Читать на русском
На Донбасі поступово зростає кількість обстрілів. Так за минулу добу противник 44 рази вів вогонь по позиціях української армії.

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 44 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Так, на луганському напрямку з мінометів противник обстріляв Новоалександрівку, Балку Кошарну і Кримське. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - Лобачево, Новозванівку, Малинове. Новотошковське, і Балку Кошарну – з 120-мм мінометів. Також за Станиці Луганській бойовики вели вогонь з гранатометів і кулеметів. Там же стріляв снайпер.

На маріупольському напрямку під вогонь 152 122 мм артилерії потрапило Широкіне і Бердянське. З мінометів, гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї обстріляні Широкіне, Водяне, Новогригорівку, Мар'їнку, Новомихайлівку і Павлопіль. За Богданівку і Мар'їнку вів вогонь снайпер.

На донецькому напрямку з мінометів були обстріляні Новгородське, Авдіївка, Луганське та Верхнєторецьке. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – Луганське та Кірово.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак констатував загострення ситуації в Донецькій і Луганській областях, яке відбувається останнім часом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: