У МОЗі назвали дату відкриття діагностичного корпусу «Охматдиту»

Читать на русском
Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що до 1 липня 2017 року планується відкриття діагностичного корпусу Охматдиту.

Виконувач обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що до 1 липня 2017 року планується відкриття діагностичного корпусу «Охматдиту».

Про це вона сказала в ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

«Сьогодні є хороші новини щодо «Охматдиту» ... Цьогоріч 395 мільйонів гривень були визначені на «Охматдит». Ми на 250 мільйонів уже підписали контракти й уже йде будівництво. Останні два місяці дуже активно йде будівництво корпусу «Д», діагностичний корпус. Ми додаткове фінансування в 395 мільйонів на цей рік захистили, щоб ми могли його використовувати на будівництво в першому кварталі наступного року. У першому кварталі наступного року буде додаткове фінансування. Ми плануємо, що 1 квітня завершиться будівництво діагностичного корпусу й 1 липня ми відкриємо цей корпус», – розповіла Супрун.

Першу чергу «Охматдиту» добудують влітку – ГройсманКабінет міністрів підтримав протокольне рішення щодо забезпечення продовження виконання робіт із будівництва національної лікарні Охматдит.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що для завершення будівництва нового корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» необхідно ще 1,6-1,7 млрд грн.

Зазначимо, що МОЗ та Мінфін погодили механізм безперервного фінансування будівництва лікарні «Охматдит» у 2016-2017 роках і встановлення жорсткого контролю над витратою бюджетних коштів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: