Турчинов прокоментував ракетні випробування в Україні

Читать на русском
Протягом багатьох років російська агентура та продажні керівники Міністерства оборони свідомо знищували систему протиповітряної оборони України.

Випробування керованих ракет середньої дальності в Херсонській області завершилися точним влучанням у ціль, що підтвердило їхні бойові характеристики.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні вранці на півдні були проведені військові навчання, під час яких відбулися випробувальні пуски керованих ракет середньої дальності. Ракети підтвердили свої бойові характеристики та влучили точно в ціль», – йдеться в заяві.

За його словами, ракетні пуски відбулися відповідно до затвердженої програми, в точно запланований час і в точно запланованому місці.

Росія перекинула до Криму ракетні комплексиРосійська Федерація перекинула на територію окупованого Криму зенітні ракетні комплекси С-300ВМ.

«Важливо підкреслити, що протягом багатьох років російська агентура та продажні керівники Міністерства оборони свідомо знищували систему протиповітряної оборони України. І для нас були дуже важливими ці випробування й ці навчання. Тому що це дуже серйозний крок до відновлення протиповітряної оборони нашої країни», – додав секретар РНБО.

Як повідомлялося раніше, начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко також заявив про успішне завершення контрольно-льотних випробувань зенітних керованих ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: