У КМДА оприлюднили план новорічних заходів

Читать на русском
У Київській міській адміністрації розповіли, як столиця відзначатиме новорічні свята в цьому році.

Київська міська державна адміністрація опублікувала список заходів, які пройдуть в Києві на новорічні та різдвяні свята.

Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, передає «Слово і Діло».

За її словами, програма новорічних і різдвяних святкувань у столиці містить 21 святкову акцію.

«У цьому році міська влада підготувала 21 новорічну акцію. Зокрема, вперше будуть встановлені тематичні фотозони: у мерії - на новорічну тематику, на поштових площі - 10 стендів з країнами-переможцями «Євробачення», а також фотозону на Софійській площі», - повідомила Старостенко.

Стало відомо, коли відкриють головну ялинку країниСтало відомо, коли запалять головну ялинку країни на Софійській площі столиці до новорічних святкувань.

Столична влада також підготувала на новорічні канікули 366 тематичних вистав в театрах. У комунальних кінотеатрах будуть організовані резиденції Святого Миколая з ящиками побажань. Авторів кращих побажань нагородять квитками на сеанси в кіно.

«Крім головної новорічної локації святкові заходи відбудуться на Контрактовій і Поштовій площах, біля київської мерії і на Співочому полі в Печерському ландшафтному парку», - зазначила Ганна Старостенко.

Вона додала, що на Контрактовій площі з 23 грудня по 9 січня буде проводитися фестиваль «Казки старого Подолу» Best Arktik Fest, де виступатимуть народні колективи та зірки української естради.

Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, на Співочому полі відбудеться захід «Назустріч Святому Миколаю», під час якого виступлять учасники «Фабрики зірок». Дітей чекають інтерактиви та майстер-класи.

Також 7-8 січня на Співочому полі пройде фестиваль «Країна Мрій Різдвяна».

Нагадаємо, 3 грудня на Софійській площі в Києві почнуть монтувати новорічну ялинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: