Один із найстаріших банків України змінює назву

Читать на русском
Третій за розмірами активів банк України UniCredit Bank повертається до своєї старої назви – Укрсоцбанк.

UniCredit Bank, що працює в Україні під такою назвою з 2013 року, оголошує про ребрендинг і повертається до своєї колишньої назви – «Укрсоцбанк».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу банку.

«Разом із назвою 1 грудня 2016 року повертається й відоме всім українцям графічне зображення назви банку», – пояснили в прес-службі.

Повідомляється, що ребрендинг жодним чином не позначиться на умовах обслуговування клієнтів. Всі реквізити банку, інформація для платежів і ліцензії залишаються без змін.

Нагадаємо, в жовтні група UniCredit і ABH Holdings S. A. завершили угоду про обмін активами, в рамках якої група передала холдингу 99,9% акцій «Укрсоцбанку» в обмін на міноритарну частку власності в ABHH у розмірі 9,9%.

В НБУ назвали найпопулярніші схеми карткового шахрайстваЗростання кількості електронних платежів в Україні провокує розвиток фіктивних сайтів, що імітують роботу інтернет-ресурсів банків – фішинг набуває воістину загрозливих масштабів.

Станом на серпень 2016 року UniCredit Bank посідав третю позицію за обсягами активів серед комерційних банків України – 51,7 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що китайський інвестор купив український державний банк.

Нагадаємо, що НБУ подав позови з метою стягнення боргу за договорами поруки двох кінцевих власників збанкрутілих банків «Фінансова ініціатива» та «ВіЕйБі» Олега Бахматюка, а також «Фінанси і кредит», що належить Костянтину Жеваго.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: