Порошенко повідомив про хід ракетних випробувань поблизу Криму

Читать на русском
Ракетні випробування Збройних сил України, що проходять у Херсонській області, відбудуться за планом, попри погрози Росії, заявив Порошенко.
Петро ПорошенкоФото: Valentyn Ogirenko, Reuters

Президент України Петро Порошенко запевнив, що ракетні випробування Збройних сил України, які стартували сьогодні, відбудуться за планом, незважаючи на погрози з боку Росії.

Про це він заявив на церемонії вручення штандарту батальйону оперативного призначення військової частини 3066 Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Зараз наша з вами відповідальність – побудувати повітряний захист Києва та всієї України, і ніхто нас не зупинить, і ми будемо діяти в інтересах безпеки українського народу, української держави», – наголосив він.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє забезпечити відновлення протиповітряної оборони у 2016 роціСказано 13 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Президент також повідомив, що перші пуски ракет середньої дальності, які відбулися сьогодні, пройшли успішно.

«Уже зараз надійшли перші повідомлення про успішні запуски, проведені сьогодні вранці. В цих навчаннях бере участь бойова і транспортна авіація, підрозділи зенітно-ракетних і радіотехнічних військ», – розповів він.

Нагадаємо, вчора стало відомо про те, що в Міноборони Росії пригрозили збивати українські ракети та стріляти по пускових установках ЗСУ через порушення ними повітряного простору анексованого Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: