Погрози Росії та військові навчання ЗСУ поблизу Криму: експерт розповів про паніку в Кремлі

Читать на русском
Тарас Березовецьполіттехнолог

Москва кричить про те, що Київ збирається проводити обстріл Криму. Ця істерична реакція РФ у зв'язку із запланованими Україною на 1-2 грудня стрільбами в районі Автономної Республіки Крим прораховувалася РНБО ще кілька місяців тому.

Таку думку висловив у Facebook політтехнолог Тарас Березовець, передає «Слово і Діло».

«Насправді, Україна попередила РФ про проведення ракетних стрільб над українською територією, тимчасово окупованою Росією. А чи має Україна право поводити військові навчання на своїй суверенній території? Безумовно, так», – констатував він.

Експерт переконаний, що погрози РФ підтверджують той факт, що в Москві добряче «бомбонуло» від новини про військові навчання на кордоні з тимчасово окупованої АРК.

«Україна завжди буде відстоювати принцип своєї територіальної цілісності та непорушності кордонів. Поки ми обмежувалися дипломатичним тиском, санкціями та судовими позовами. Нарешті Україна показала свої зуби в Криму. І це лише початок», – підкреслив Березовець.

Нагадаємо, ще 24 листопада Україна видала НОТАМ (авіаційне повідомлення) про активування небезпечних зон 1-2 грудня 2016 року в повітряному просторі Криму в зв'язку із запланованими стрільбами.

У Міноборони РФ висловили протест і погрожують збивати українські ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: