Авіакатастрофа в Колумбії: влада скоротила список загиблих

Читать на русском
Колумбійська влада скоротила список загиблих у результаті падіння літака BAE Avro неподалік аеропорту міста Медельїн на північному заході Колумбії.

Колумбійська влада скоротила список загиблих у результаті катастрофи літака BAE Avro. За оновленими даними, в результаті падіння літака загинула 71 людина, а шестеро – вижили.

Про це повідомляє ВВС, передає «Слово і Діло».

«У результаті пошуково-рятувальної операції знайдені тіла 71 людини, а також знайдені шестеро тих, що вижили, які зараз проходять лікування. Загалом 77 осіб», – йдеться в заяві колумбійського управління з ліквідації наслідків катастроф.

Страйк Lufthansa: авіакомпанія скасовує ще 800 рейсівНімецька авіакомпанія Deutsche Lufthansa AG планує скасувати в п'ятницю понад 800 рейсів. Такі зміни в роботі торкнуться близько 100 тисяч пасажирів.

Раніше повідомлялося про 81 людину на борту літака, однак, як з'ясувалося, четверо зі списку пасажирів не полетіли цим рейсом. Пошуки останків загиблих на місці катастрофи зупинені.

Згідно з офіційним повідомленням з аеропорту, екіпаж повідомляв про проблеми з двигуном.

Місцеві ЗМІ також повідомляють, що пілоти подавали сигнал про низький рівень палива й збиралися здійснити екстрену посадку.

На борту лайнера, що виконував чартерний рейс із Сан-Паулу, перебували футболісти бразильського клубу «Шапекоенсе», а також 20 бразильських журналістів. Вони прямували в Медельїн на фінал Копа Судамерикана, де бразильці мали зіграти з місцевим клубом «Атлетико Насьональ».

У Бразилії оголошено триденну жалобу за жертвами катастрофи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: