Коломойський став членом партії УКРОП

Читать на русском
З'їзд партії також обрав політраду, а також обрав членів ревізійної комісії та комісії партійного контролю.
Ігор Валерійович Коломойський

Екс-голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації та крупний власник Ігор Коломойський став членом партії УКРОП («Українське об'єднання патріотів» – Ред.) і очолив комісію партійного контролю.

Відповідне рішення було прийнято на з'їзді партії в п'ятницю в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

З'їзд обрав політраду партії, до якої увійшли 75 осіб, затвердив список резервних кандидатів до політради, обрав членів ревізійної комісії та комісії партійного контролю.

Політична партія УКРОП зареєстрована міністерством юстиції України 25 вересня 2014 року. У Верховній Раді України створено міжфракційне об'єднання УКРОП.

Коломойський заблокував приватизацію Одеського припортового заводуАкціонери «ПриватБанку» продовжать судитися з Фондом державного майна України (ФДМУ) за контроль над Одеським припортовим заводом (ОПЗ).

Ігор Коломойський є одним з бенефіціарів найбільшого в Україні ПриватБанку. Станом на 31 березня 2016 року він безпосередньо володів 41,6572% акцій банку. Згідно з даними НБУ, на 1 жовтня 2016 року за розміром загальних активів (271,837 млрд грн) ПриватБанк був найбільшим серед 100 банків, що діяли в країні банків.

Як раніше повідомлялося, «ПриватБанк» розділять навпіл між Коломойським і державою.

Нагадаємо, що у вересні Антимонопольний комітет України оштрафував «ПриватБанк» на суму 82,6 тис. гривень за порушення конкурентного законодавства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: