Розенко недовиконав план зі встановлення теплолічильників у житлових будинках

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр із соціальних питань Павло Розенко не виконав план, яким передбачалося встановлення теплолічильників у всіх житлових будинках.
Павло Розенко

Віце-прем'єр-міністр із соціальних питань Павло Розенко не зміг виконати план із забезпечення споживачів лічильниками для управління рахунком за житлово-комунальні послуги.

Відповідне зобов'язання «Слово і Діло» зафіксувало наприкінці квітня.

Згідно з листом Міністерства регіонального розвитку України від 21 жовтня, з початку 2016 року встановлено понад 5 тисяч прибудинкових приладів обліку теплової енергії. 22 листопада віце-прем'єр заявив, що плани, які були представлені місцевим органам влади та підприємствам теплокомуненерго зі встановлення лічильників у кожному будинку, провалені. Поки лише близько 60% будинків в Україні обладнані тепловими лічильниками.

Таким чином, Павло Розенко провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, 28 квітня віце-прем'єр-міністр повідомив про намір Кабінету міністрів до початку опалювального сезону встановити понад мільйон лічильників на тепло. За його словами, це мало дати можливість споживачам реально управляти своїм рахунком шляхом вжиття заходів з енергозбереження.

Загалом Павло Розенко дав 90 обіцянок, з яких 41 виконав, а 11 – провалив. Рівень його відповідальності – 46%.

Розенко недовыполнил план по установке теплосчетчиков на жилых домахSlovoiDilo

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: