Порошенко знову закликав ЄС до продовження санкцій проти РФ

Читать на русском
Президент Петро Порошенко закликав Євросоюз до подальшої співпраці. Глава держави також закликав до продовження економічних санкцій на адресу РФ.
Петро ПорошенкоФото з відкритих джерел

Президент Петро Порошенко закликав Євросоюз до подальшої співпраці.

Про це пише Deutsche Welle, повідомляє «Слово і Діло».

«Єдність і солідарність – те, чого ми очікуємо від Євросоюзу. Все це однаково важливо для наших прагнень до реформ і нашої боротьби проти російської агресії», – заявив Порошенко сьогодні в інтерв'ю виданню Welt.

Глава держави також закликав до продовження економічних санкцій на адресу РФ.

«Санкції дуже важливі. Я думаю, що під час саміту буде підтверджено, що санкції мають залишитися в силі доти, доки не буде відновлена територіальна цілісність України, включно з Кримом», – наголосив Порошенко.

«А хочете шкіряне пальто з моєї декларації?». Соцмережі висміяли обіцянку Порошенка про безвізовий режимКористувачі соціальних мереж іронічно відреагували на обіцянку Петра Порошенка про безвізовий режим до 24 листопада.

Він додав, що зустріч на вищому рівні ЄС-Україна також має «стратегічне значення».

«Ми підходимо до саміту з конкретними очікуваннями. Існує взаєморозуміння в тому, як Угода про асоціацію з ЄС може бути ратифікована. Я сподіваюся, що під час саміту ЄС у грудні буде досягнутий довгоочікуваний прорив у питанні», – відзначив Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні в Брюсселі відбудеться 18-й саміт Україна-ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: