Уряд дав згоду на продаж 71% акцій «Черкасиобленерго»

Читать на русском
Урядовий комітет дав згоду на об’єднання пакетів акцій ПАТ Черкасиобленерго для приватизації.
Ігор БілоусФото: КМУ

Урядовий комітет погодив продаж одним пакетом 71% акцій ПАТ «Черкасиобленерго».

Про це повідомив голова Фонду держмайна Ігор Білоус, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Щодо «Черкасиобленерго» буквально сьогодні на урядовому комітеті було ухвалено рішення про злиття пакетів акцій, тобто будемо продавати об'єднаний пакет 46% і 25%», – розповів Білоус.

Очільника Рахункової палати України підозрюють у махінаціях із нерухомістю – ГенпрокуратураГенеральний прокурор України Юрій Луценко підписав підозру щодо голови Рахункової палати України Романа Магути в справі про ймовірну ​​незаконну приватизацію квартири.

Пожвавлення процесів приватизації обленерго, за словами голови ФДМУ, відбудеться після підписання закону про НКРЕКП та фактичного оголошення RAB-тарифів (довгострокових тарифів для залучення інвестицій у розширення й модернізацію інфраструктури). Крім того, недоцільно було б проводити приватизацію під час новорічних свят, наголосив Білоус.

Нагадаємо, раніше міністр аграрної політики Тарас Кутовий назвав суму, яку відомство планує отримати від приватизації «Укрспирту». Рішення про приватизацію підприємства одним пакетом 16 листопада також ухвалив Кабмін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: