В Україні заборонили австрійську курятину

Читать на русском
Державна служба з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів запровадила заборону на імпорт птиці, м'яса птиці та субпродуктів з Австрії.
Фото з відкритих джерел

Державна служба з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів запровадила заборону на імпорт птиці, м'яса птиці і субпродуктів з Австрії.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба, пише «Слово і Діло».

Україна скоротила експорт свинини в 20 разівУкраїна в січні-вересні 2016 року скоротила експорт свинячого м'яса в 20 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 2 тисяч тонн.

Імпорт заборонили через спалахи високопатогенного грипу птиці (ВПГП), які були зареєстровані в господарствах на території Австрії.

Через це українська сторона запровадила обмеження на ввезення з Австрії птиці, продуктів і сировини з неї, за винятком продуктів і сировини, які пройшли обробку методом, який гарантує знищення збудників зазначених захворювань.

Нагадаємо, раніше Державна служба з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів запровадила заборону на імпорт птиці, м'яса птиці та субпродуктів з Болгарії та Угорщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: