Южаніна розповіла, коли фундаментальні зміни з'являться в Податковому кодексі

Читать на русском
Протягом наступного тижня члени комітету з питань податкової й митної політики працюватимуть над змінами до Податкового кодексу разом із Мінфіном.

Парламентський комітет із питань податкової й митної політики допрацює всі норми змін до Податкового кодексу наступного тижня спільно з представниками Мінфіну.

Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради журналістам заявила голова комітету Ніна Южаніна, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Я не знаю, чому сьогодні не поставили їхній законопроект ... Достатньо наступного тижня, щоб із колегами розібратися у всіх нормах. Навіть якщо потрібно буде провести позачергове засідання комітету, ми згодні його провести для того, щоб ухвалии рішення», – заявила Южаніна.

За її словами, протягом наступного тижня члени комітету з питань податкової й митної політики працюватимуть над змінами до Податкового кодексу разом із представниками Міністерства фінансів.

«Щодня буде певний блок. Після цього я не знаю вже, які ще можуть бути питання. Я виконаю свою функцію до кінця як голова комітету», – зазначила Южаніна.

Як повідомлялося раніше, Національна рада реформ затвердила запровадження податку на виведений капітал замість чинного податку на прибуток із 1 січня 2018 року.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив три законопроекти щодо змін до Податкового, Митного та Бюджетного кодексів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: