Держсекретарем Мінінфраструктури став юрист Каськіва

Читать на русском
Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Андрія Галущака державним секретарем Міністерства інфраструктури.
Андрій ГалущакФото з відкритих джерел

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Андрія Галущака державним секретарем Міністерства інфраструктури.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні комісії, повідомляє «Слово і Діло».

Галущак – начальник департаменту інвестиційної політики «Укрзалізниця».

За інформацією аналітиків моніторингової місії «ДоброЧесно», Андрій Галущак працював із Владиславом Каськівим в Державному агентстві із інвестицій та очолював скандальний проект «Повітряний експрес».

ВККСУ оголосила конкурс на посади суддів у новому Верховному cудіУ Вищій кваліфікаційній комісії суддів України оголосили конкурс на 120 суддів у новому Верховному суді.

Крім цього, був заступником директора не менш скандального національного проекту «LNG-термінал».

Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Дмитра Роменського, який протягом року має право бути призначеним держсекретарем, якщо Галущак не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або відбудеться форс-мажор.

Нагадаємо, Кабінет міністрів оголосив конкурси на держсекретарів 17 міністерств, а також держсекретаря уряду, першого заступника держсекретаря й 4 заступників держсекретарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: