Деканоїдзе прокоментувала відставку Лорткіпанідзе

Читать на русском
Глава Нацполіції шкодує про відставку керівника глави поліції Одеської області Гіоргі Лорткіпанідзе.
Хатія ДеканоїдзеФото: uacrisis.org

Одеська область опинилася на першому місці за кількістю звільненого особового складу Національної поліції.

Про це, коментуючи відставку голови одеської обласної поліції Гіоргі Лорткіпанідзе, повідомила очільниця Національної поліції Хатія Деканоїдзе, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Гіоргі – чесний поліцейський, і, звичайно, завжди сумно, коли чесні поліцейські залишають свою посаду», – заявила Деканоїдзе, зазначивши, що вдячна йому за роботу.

Причини звільнення Лорткіпанідзе, за її словами, їй зрозумілі, адже в результаті звільнення особового складу в поліції Одеської області дійсно сформувався серйозний недокомплект кадрів – 25%.

Підбір кадрів у Національній поліції. Що обіцяли політики«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок, присвячених кадровій політиці МВС і Національної поліції.

«Проблеми завжди є ... Одеса була на першому місці за кількістю звільненого особового складу», – зауважила голова Нацполіції.

Сам Лорткіпанідзе, пояснюючи причини своєї відставки, заявив, що нестача кадрів складає близько 40% і плануються подальші звільнення.

Нагадаємо, сьогодні під ГУ Нацполіції Черкаської області відбулася акція протесту проти призначення керівником обласної поліції Валерія Лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: