Губернаторство Саакашвілі в цифрах і фактах

Читать на русском

14 обіцянок із 34 – такий показник виконання обіцянок на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі, що сьогодні заявив про свою відставку. Стільки ж зобов’язань чиновника наразі мають статус «у процесі виконання» і невдовзі будуть закриті за результатами перевірки. Ще про 6 його обіцянок можна з упевненістю сказати, що вони провалені.

Такі результати моніторингу роботи головного чиновника Одещини, проведеного «Словом і Ділом». Серед найважливіших виконаних обіцянок Саакашвілі можна виділити такі: створення центру адмінпослуг в Одесі, проведення прийому в кабінеті на трасі Одеса-Рені до фінансування проекту ремонту дороги, допомога в облаштуванні блок-посту для підрозділу «Шторм» неподалік Маріуполя. До найважливіших зобов’язань, які так і не виконав одеський губернатор, належать його заяви про відкритий конкурс на посаду голови обласної митниці, запуск із 1 березня електронної митниці, відкриття нового терміналу аеропорту.

Більше подробиць – в інфографіці «Слова і Діла».

Додамо, що в рейтингу відповідальності глав обласних державних адміністрацій Міхеіл Саакашвілі на цю мить посідає 11 місце.

Також сьогодні стало відомо про відставку голови Одеського обласного управління поліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: