Семеро нардепів не подали електронні декларації

Читать на русском
Сім народних депутатів із різних фракцій та груп не встигли вчасно подати свої електронні декларації та відзвітувати про майно.
Ігор Шкіря

Семеро народних депутатів не встигли до завершення терміну електронного декларування відзвітувати про своє майно та статки.

Про це з посиланням на Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави, пише «Слово і Діло».

Так, у Реєстрі відсутні дані про майно «радикала» Юрія Шухевича, представника «Відродження» Ігоря Шкірі, депутатки від «Блоку Петра Порошенка» Марії Матіос.

Перший етап подання е-декларацій завершено30 жовтня о 00:00 завершився перший етап подання електронних декларацій для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.

Найбільше неподаних декларацій у пасиві депутатської групи «Воля народу»: там не зареєстрували свої статки В’ячеслав Богуслаєв, Анатолій Гіршфельд та відсутній в Україні Олександр Онищенко. Також немає в Єдиному реєстрі декларації члена «Опоблоку» Сергія Клюєва. Як відомо, Генеральна прокуратура оголосила Клюєва в розшук іще 3 червня 2015 року.

Нагадаємо, 30 жовтня завершився перший етап подачі електронних декларацій чиновниками та депутатами. Одним з останніх свій звіт подав Президент України Петро Порошенко.

Дізнатися про те, як виконують обіцянки нардепи, що так і не встигли зареєструвати свої е-декларації, можна на сайті «Слова і Діла» в розділі «Верховна Рада».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: