Погода на вихідні в Україні: дощі, місцями зі снігом

Читать на русском
Вночі температура повітря в Україні опуститься нижче нуля, а вдень у деяких областях може досягати 13 градусів тепла.

На вихідних, 29-30 жовтня, в Україні атмосферні фронти з північного заходу Європи будуть визначати дощову і вітряну погоду.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Вночі в західних та північних областях Україні очікується помірний дощ, вдень – невеликий дощ, у Карпатах і на сході країни – місцями з мокрим снігом. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, на більшій частині території пориви 15-20 м/с.

У східних областях, Запорізькій і Дніпропетровській областях 2-6 градусів морозу; вдень 3-8 градусів тепла,

На Закарпатті, Прикарпатті та крайньому півдні країни 9-13 градусів тепла.

Температура вночі від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла, на крайньому заході місцями 5-7 градусів тепла.

У Києві 29 жовтня вночі помірний, вдень – невеликий дощ. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-3 градуси тепла, вдень 5-7 градусів.

В Україні 30 жовтня, крім півдня, невеликі дощі, місцями з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла; вдень – 2-7 градусів тепла, на Закарпатті та на півдні Одеської області 6-11 градусів тепла.

У Києві 30 жовтня вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-3 градуси тепла, вдень – 4-6 градусів.

Раніше повідомлялося, що в найближчу добу погоду більшої частини України визначатиме поле підвищеного тиску, лише в західних та Житомирській областях – невеликий дощ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: