Порошенко обговорить питання безвізового режиму з лідерами ЄС

Читать на русском
Український Глава держави Петро Порошенко вчергове підніме питання безвізового режиму в переговорах з європейськими лідерами.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко обговорить із президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером, президентом Європейської Ради Дональдом Туском і головою Європейського парламенту Мартіном Шульцем питання безвізового режиму для України.

Про це він заявив під час представлення нового голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана, пише «Слово і Діло».

«Сьогодні дуже важливий день, у нас дуже важкі, непрості переговори з нашими голландськими партнерами в зв'язку з політичною кризою, який проявляється і в ратифікації Угоди про асоціацію. У мене через 20 хвилин розмова з Дональдом Туском, після цього – з Юнкером, потім – із президентом Європарламенту, де буде звучати питання безвізового режиму», – зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Європейський парламент може проголосувати питання надання Україні безвізового режиму до саміту Україна-ЄС. Водночас український Президент вважає, що ЄС затвердить безвізовий режим для України до 24 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: