«Укрзалізниця» отримала унікальну машину для ремонту шляхів – відео

Читать на русском
Без такого обладнання, як динамік-підбивочний експрес 09-3Х, будівництво шляхів для швидкісних потягів є неможливим в принципі.

Старокраматорський машинобудівний завод (СКМЗ) у партнерстві з австрійською компанією Plasser & Theurer у жовтні створив нову дорожню машину для «Укрзалізниці».

Це 8-а машина такого типу, яка працюватиме в Україні, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на місцевий сайт «Східний проект».

Нова виправно-підбивочно-рихтовочна машина безперервної дії «Динамік-підбивочний експрес 09-3Х» з інтегрованим стабілізатором шляху призначена для поточного ремонту та утримання колій. Обслуговуюча бригада складається з чотирьох осіб. Термін експлуатації машини становить 25 років.

«Машина є однією з новітніх світових розробок у сфері будівництва, утримання та ремонту залізничного полотна. Виготовлена ​​вона в Краматорську на Старокраматорському машинобудівному заводі на замовлення «Укрзалізниці» спільно із загальновизнаним світовим лідером у сфері виробництва колійних машин – компанією Plasser & Theurer. Це її розробка та ноу-хау», – розповів заступник директора заводу СКМЗ із маркетингу Олександр Полянських.

«Укрзалізниця» готується підвищити тариф на перевезення через високу ціну електроенергіїСобівартість залізничних перевезень зросте на 2% в зв'язку з рішенням Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг, збільшити роздрібні тарифи на електроенергію для промислових споживачів із жовтня 2016 року майже на 10%.

Машина за допомогою лазера сканує залізничне полотно й таким чином майстри бачать всі вади шляху. Завдяки високоточному обладнанню похибка підбиття становить 0,5 мм на 1 км шляху.

Видання повідомляє, що першу шляхову машину СКМЗ виробив у 2013 році, вона була передана Одеській залізниці.

Нагадаємо, що до 2020 року в рамках реформування пасажирського сектора «Укрзалізниця» створить приватне акціонерне товариство «Пасажирська компанія».

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» потребує щорічних інвестицій в $1 мільярд.

26 10 KRAMATORSKВосточный Проект

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: