Українців попередили про небезпеку поїздок до Туреччини

Читать на русском
Українцям, які перебувають в Туреччині, особливо в Стамбулі, Анкарі та Ізмірі радять бути обережними і не відвідувати об'єкти туристичної інфраструктури.

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям, які перебувають у Туреччині або збираються відвідати країну, бути обережними і не відвідувати об'єкти туристичної інфраструктури.

Про це повідомляє прес-служба зовнішньополітичного відомства, передає «Слово і Діло».

МЗС радить також тривалий час не знаходиться в аеропортах, портах і на вокзалах і зупинках транспорту, а також обмежити відвідування адміністративних будівель і торгово-розважальних комплексів.

Українців просять постійно стежити за новинами, виконувати рекомендації правоохоронних органів і завжди мати при собі документи.

«У зв'язку з проведенням силовими відомствами Туреччини попереджувально-профілактичних заходів по протидії тероризму та екстремізму слід обмежити відвідування південних і південно-східних районів країни (провінції Хатай, Кіліс, Газіантеп, Шанлиурфа, Діярбакир, Мардін, Ширнак, Хаккярі, Бингель) і утриматися від будь-яких поїздок поблизу кордонів з Сирією та Іраком», - радять в МЗС.

Раніше в МЗС попередили українців, що відвідання Російської Федерації є небезпечним для всіх громадян України.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України закликає міжнародну спільноту посилити тиск на РФ для визволення усіх українських політв'язнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: