Адвоката Онищенка в СБУ допитували у справі про сепаратизм

Читать на русском
Служба безпеки допитувала адвоката нардепа-втікача Олександра Онищенка Андрія Циганкова в рамках розслідування фінансування тероризму.
Андрій ЦиганковФото з відкритих джерел

Служба безпеки допитувала адвоката нардепа-втікача Олександра Онищенка Андрія Циганкова в рамках розслідування фінансування тероризму.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр СБУ.

«Вранці 24 жовтня 2016 року один із захисників громадянина України Онищенка був затриманий і доправлений слідчими СБУ для проведення за його участю процесуальних дій», – йдеться в повідомленні.

У НАБУ пояснили, чому відкладають екстрадицію ОнищенкаЕкстрадиція депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка з Британії можлива після оголошення його в міжнародний розшук.

В СБУ зазначили, що за результатами допиту були отриманні фактичні дані, які мають доказове значення в кримінальному провадженні, що розслідується за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування сепаратизму).

Нагадаємо, вчора стало відомо, що адвоката Онищенка Циганкова затримали в аеропорту «Бориспіль». За словами адвоката, його допитували 14 годин.

«Їм вінегрет, вільною людиною, але неабияк втомленою під час 14-годинних процесуальних дій, нехай із перервами й кавою», – написав він у Facebook.

Раніше повідомлялося, що детективи НАБУ під час обшуку індивідуального банківського сейфа довіреної особи Онищенка вилучили 600 тисяч доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: