Незабаром Німеччина озвучить подробиці розслідування вбивства Шеремета

Читать на русском
Прогресс в деле действительно есть. Через неделю Германия предоставит информацию относительно расследования убийства Шеремета.

Через тиждень Німеччина надасть Україні інформацію щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це заявив перший заступник голови Національної поліції України Вадим Троян, передає «Слово і Діло».

«Ми працюємо з Німеччиною. У них вже є результати по роботі, через тиждень вони нам пообіцяли передати нову інформацію», - заявив він.

За словами Трояна, у розслідуванні вбивства журналіста є прогрес.

«Є прогрес. Ми не хочемо дійсно оголошувати, тому що є прогрес, ми рухаємося», - сказав він.

Також Троян зазначив, що розслідуванням справи повинна займатися Служба безпеки України, оскільки у справі про вбивство журналіста існує дві «зовнішніх» версії.

У Нацполіції розповіли про хід розслідування вбивства ШереметаГолова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявляє про відсутність наразі великого прориву в розкритті вбивства журналіста Павла Шеремета.

«Поліція ніколи не зможе досягти взагалі ніяких результатів, якщо це були злочинці або замовники, які, наприклад, діяли за межами нашої країни», - підкреслив він.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху машини керівника Української правди Олени Притули, в якому він знаходився.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помста за його професійну діяльність.

Також вивчаються ще три версії: особисті неприязні відносини, дестабілізація обстановки в Україні і помилка вбивць, метою яких могла бути цивільна дружина журналіста Олена Притула, оскільки автомобіль знаходився у її власності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: