Прикордонники cпіймали на контрабанді помічника депутата Cейму Польщі

Читать на русском

Спікер Держприкордонслужби Олег Слободян розповів про випадок із затриманням помічника депутата польського Сейму.

Українські працівники Державної прикордонної служби затримали помічника депутата Сейму Польщі, який намагався вивезти бурштин і сигарети.

Про це в Facebook написав представник Держприкордонслужби Олег Слободян, пише «Слово і Діло».

«Ввечері 24 жовтня 2016 року, близько 23 години, в ППр «Краковець» на виїзд з України слідував автомобіль «Крайслер» польської реєстрації. Водій, громадянин Польщі 1995 року народження, заявив, що є помічником депутата сейму Польщі, та попросив про першочерговий проїзд, оскільки слідує зі службовою метою та поспішає у важливих державних справах», – заявив Слободян.

За його словами, затриманий показав прикордонникам лист-прохання особисто від депутата, в якого він працює помічником. Незважаючи на документи, працівники Держприкордонслужби відправили автомобіль на поглиблений огляд.

«В результаті в порожнинах під заднім сидінням та в багажному відділенні оглядова прикордонно-митна група виявила 2430 пачок цигарок з українськими акцизними марками та 11,8 кг необробленого бурштину», – зазначив спікер ДПСУ.

Нагадаємо, раніше в зоні АТО запобігли контрабанді на півмільйона гривень. Водночас глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль розформував відділи митниць, працівники яких були спіймані на хабарі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: