«Укрзалізниця» ухилилася від сплати податків майже на 2 мільярди гривень – ДФС

Читать на русском
Результати перевірки в ПАТ Укрзалізниця показали мільярдні суми ухилення від сплати податків.

Перевірка, здійснена на ПАТ «Укрзалізниця» Державної фіскальною службою, показала, що підприємство ухилилося від сплати податків на загальну суму 1,85 млрд грн.

Про це повідомив глава Офісу великих платників ДФС Євген Бамбізов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook відомства.

«Нещодавно нами була завершена перевірка «Укрзалізниці» та встановлення ухилення від сплати податків на понад 1,5 мільярда гривень, у тому числі за рахунок проведення фіктивних транзакцій понад 200 мільйонів гривень. Крім цього, нами було встановлено й уже доведено в суді ухилення від сплати податків однією зі структур «Укрзалізниці», це «Укрзалізничпостач», на суму близько 350 мільйонів гривень», – заявив Бамбізов.

«Укрзалізниця» почне коригувати графік руху поїздів за пропозиціями українцівПАТ «Укрзалізниця» в середині грудня 2016 року вводить новий графік руху поїздів, в якому буде враховувати пропозиції громадських активістів і пасажирів.

Нагадаємо, про проведення на підприємстві обшуків 21 жовтня повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Як уже писало «Слово і Діло», наприкінці вересня директор «Укрзалізниці» Войцех Бальчун заявив, що для її модернізації знадобиться близько 1 млрд дол. інвестицій щорічно протягом 20 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: