У Черкасах заборонили тролейбуси з патріотичною символікою

Читать на русском
У Черкасах місцева влада заборонила водіям громадського електротранспорту використовувати в тролейбусах патріотичну символіку.
Фото: Facebook

У Черкасах місцева влада заборонила водіям громадського електротранспорту використовувати в тролейбусах патріотичну символіку.

Про це у Facebook написав член громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко, повідомляє «Слово і Діло».

У Києві з'явиться десять нових низькопольних трамваївДо кінця року в Києві має з'явитися десять нових низькопольних трамваїв, а в наступному році почнеться масштабна реконструкція шляхів.

«Останнім часом стало більше патріотичних тролейбусів, із зображенням національної символіки, така ініціатива поширюється серед водіїв, які хочуть зробити свій транспорт не тільки зручним, але і привабливим. На жаль, керівництво та відділ транспорту не дуже в захваті від таких нововведень і вже в наказовому порядку змусило водіїв і художників негайно прибрати національну символіку, так як це суперечить загальному виду транспорту та не повинно псувати зовнішній вигляд тролейбуса», – написав він.

Нагадаємо, що нещодавно Кабмін призначив главою «Укравтодору» екс-міністра транспорту Польщі Славомира Новака.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: