Карта АТО: ситуація на сході України станом на 23 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 23 жовтня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Російсько-окупаційні війська продовжують ескалацію конфлікту, використовую заборонену 122 і 152-мм артилерію, а також 120-мм міномети.

Обстріли:

На маріупольському напрямі неподалік Мар'їнки та Красногоровки бойовики використовували міномети калібрів 82 та 120 міліметрів, гранатомети, кулемети, стрілецька зброя. Поблизу Павлополя обстріли з боку бойовиків тривали із ствольної артилерії калібру 152-мм і мінометів обох калібрів, а в напрямку Талаківці, Гнутового та Широкиного вів вогонь ворожий снайпер.

На донецькому напрямку російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів у Новгородському і Нижньо Лозовому вогонь з БМП, міномети калібру 82 мм, а в Луганському та Зайцевому – міномети 120 калібру. Також, сепаратисти використовували озброєння всіх калібрів у районі оборони Авдіївки. Тут же противник вів вогонь з артилерії 122 і 152 калібрів, мінометів калібрів 82 мм і 120 мм, озброєння танка, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

На луганському напрямку в районі Новотошківському противник обстріляв підрозділи сил АТО з кулеметів різних систем, а в Кримському – з мінометів калібру 120 мм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: