Погода на вихідні: в Україні потеплішає і пройдуть дощі

Читать на русском
У найближчу добу дощову погоду західної частини України визначатиме атмосферний фронт, що переміщається з Центральної Європи, решта території – поле підвищеного тиску.

На вихідних дощову погоду західної частини України визначатиме атмосферний фронт, що переміщується з Центральної Європи, на решті територій - поле підвищеного тиску.

Про це повідомляє «Укргідрометцентр», передає «Слово і Діло».

22 жовтня у західних областях дощі, подекуди сильні дощі; на решті території без опадів. Вітер південно-східний, 5-12 м/с, в західних, східних областях і Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-6° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті до 8°, вдень 4-9°, у південній частині 8-13°.

У Києві - без опадів. Вітер південно-східний, 5-12 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 6-8°.

23 жовтня у більшості західних областях, Вінницької, Житомирської, місцями і в Київській областях дощ; на решті території без опадів. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, на сході країни, в Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі 0-5°, на крайньому заході та півдні 6-8° тепла, на Лівобережжі 1-3° морозу; вдень 4-9° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та в південній частині 9-14°.

У Києві - без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 6-8° .

Як зазначалось раніше за даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 22 жовтня найвища температура повітря була +21,8 в 1891 р., найнижча вночі -7,3 в 1892 р.

Нагадаємо, цей тиждень в Україні була холодною. У всіх регіонах країни були нічні заморозки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: