Всупереч своїй обіцянці, Бондар підтримав збільшення витрат на Раду

Читать на русском
Народний депутат, співголова депутатської групи Партія Відродження Віктор Бондар не дотримав свого слова.
Віктор Бондар

Народний депутат, співголова депутатської групи «Партія «Відродження» Віктор Бондар підтримав збільшення зарплат для депутатів, проваливши при цьому власну обіцянку.

Зобов'язання парламентарія про зменшення витрат на центральні державні органи «Слово і Дело» зареєструвало в вересні 2014 року.

20 жовтня Бондар підтримав проект постанови «Про висновки і пропозиції до проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» (№5000-П), який передбачає значне збільшення заробітної плати народного депутата. З 1 листопада вона складатиме 25 мінімальних заробітних плат, що становить – 36 тисяч 250 гривень.

Віктор БондарНародний депутат України
Бондар пообіцяв скоротити бюджет на утримання Верховної Ради на 40%Сказано 22 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Таким чином, всупереч своїй обіцянці народний депутат підтримав збільшення витрат на утримання Верховної Ради.

Нагадаємо, 22 вересня 2014 року Віктор Бондар пообіцяв скоротити бюджет на утримання Верховної Ради, Президента, Кабінету Міністрів, а також центральних державних органів на 40%.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 54 обіцянки, які дав Віктор Бондар. З них: тільки 3 – він виконав, ще 29 – перебувають у процесі виконання, а 22 – провалив. Рівень відповідальності депутата – 6%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: