Кононенко викликав Абромавичуса в суд

Читать на русском
Нардеп фракції БПП Ігор Кононенко чекає зустрічі з екс-міністром економіки України Айварасом Абромавичусом у суді за позовом про захист честі і гідності.
Ігор КононенкоФото з відкритих джерел

Нардеп фракції БПП Ігор Кононенко чекає зустрічі з екс-міністром економіки України Айварасом Абромавичусом у суді за позовом про захист честі і гідності.

Про це він розповів у ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє «Слово і Діло».

НАБУ поділилося новими даними у справі Абромавичуса-КононенкаНАБУ не знайшло доказів причетності нардепа від фракції «БПП» Ігоря Кононенка до тиску на діяльність екс-глави МЕРТ Айвараса Абромавичуса.

«Це позов про захист честі і гідності щодо публічних звинувачень пана Абромавичуса, які пізніше не були підтверджені розслідуванням НАБУ. І я подав позов до суду. Суд кілька разів повертав мені документи з тим, що нібито вони були неправильно оформлені. І, нарешті, після чотирьох місяців документи були прийняті», – розповів Кононенко.

Нардеп зазначив, що сподівається, що в судовому провадженні будуть використані матеріали розслідування НАБУ.

Засідання призначене на 20 листопада.

Нагадаємо, у лютому Абромавичус подав у відставку, звинувативши Кононенка у спробі підім'яти під себе відомство, призначивши підконтрольного заступника міністра. Абромавичусу, за його словами, «наполегливо рекомендували» у заступники тодішнього директора «Нафтогазу» Андрія Пасішника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: