Глава Європарламенту: режим антиросійських санкцій збережеться

Читать на русском
Санкції проти Росії залишаться в силі до повного виконання мінських домовленостей усіма сторонами конфлікту.
Мартін ШульцФото з відкритих джерел

Санкції проти Росії залишаться в силі до повного виконання мінських домовленостей усіма сторонами конфлікту.

Про це заявив журналістам у Брюсселі перед самітом ЄС голова Європейського парламенту Мартін Шульц, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Порошенко продовжив санкції проти Росії на рікПрезидент Петро Порошенко підписав указ, яким продовжив санкції щодо росіян і російських компаній і в той же час розширив список осіб, які підпадають під санкції.

«Режим санкцій буде зберігатися, і вони продовжать застосовуватися до тих пір, поки мінська угода не буде повністю виконана, і її не будуть поважати всі сторони», – наголосив він.

Нагадаємо, в ніч з 19 на 20 жовтня в Берліні пройшли переговори лідерів глав держав «нормандської четвірки». Сторони домовилися розробити і затвердити проект дорожньої карти щодо Донбасу, обговорили роботу місії ОБСЄ. Також співрозмовники говорили про вибори на Донбасі і режим припинення вогню.

Зазначимо, що екс-президент України та представник України у переговорах щодо Донбасу Леонід Кучма заявив, що «нормандська четвірка» не досягла загальної думки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: