Порошенко, Меркель і Олланд домовилися зустрітися в Берліні

Читать на русском
Глави трьох держав: України, Німеччини і Франції мають намір схилити Росію до виконання Мінських угод.

Глави трьох держав домовилися 19 жовтня провести в Берліні зустріч глав держав у Нормандському форматі для того, щоб схилити Росію до виконання Мінських угод у частині безпеки.

Таким був результат тристоронніх телефонних переговорів, повідомляє прес-служба глави держави, передає «Слово і Діло».

«Співрозмовники домовилися провести 19 жовтня в Берліні зустріч глав держав у нормандської форматі для спонукання Росії виконати Мінські домовленості в частині сфери політики безпеки», - йдеться в повідомленні.

Порошенко продовжив санкції проти Росії на рікПрезидент Петро Порошенко підписав указ, яким продовжив санкції щодо росіян і російських компаній і в той же час розширив список осіб, які підпадають під санкції.

Нагадаємо, 15 жовтня Порошенко заявив, що Україна не буде переходити до виконання політичних пунктів Мінських угод, поки не будуть виконані пункти про припинення вогню і відведення російських військ.

На що президент Росії Володимир Путін відповів, що військові і політичні пункти Мінських угод потрібно виконувати паралельно.

Зазначимо, що на вихідних в Мінську відбулася зустріч «нормандської четвірки» (Україна, Франція, Німеччина, Росія) на рівні дипломатичних радників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: