Замахи на ватажків самопроголошених республік

Читать на русском

З початку військової агресії Росії в Україні та проголошення так званих Донецької і Луганської «народних республік», всередині цих терористичних угруповань відбуваються міжусобиці.

Так, за цей період було скоєно 9 спроб замаху на життя ватажків так званих республік, 6 із яких увінчалися успіхом. Зокрема, на лідера «ДНР» Олександра Захарченка було здійснено два замахи: 30 серпня 2014 року та 31 січня 2015 року. На життя його «колегу» з «ЛНР» Ігоря Плотницького також посягали: 6 серпня невідомі підірвали його машина, щоправда, офіційно це не було підтверджено.

У травні 2015 року убиили командира бригади російських найманців «Призрак» Олексія Мозгового, попередній замах на життя якого стався в березні того ж року. Інформацію про інші замахи на життя одіозних ватажків самопроголошених республік дивіться в інфографіці «Слова і Діла».

Нагадаємо, 16 жовтня стало відомо про вбивство одного з командирів «ДНР» Арсена Павлова на прізвисько Моторола. Пізніше генерал Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства Павлова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: