Останній дзвінок Мотороли: соцмережі обговорюють убивство відомого бойовика «ДНР»

Читать на русском

Користувачі соціальних мереж продовжують обговорювати усунення російського найманця Арсена Павлова, більш відомого на прізвисько Моторола

Новина про те, що в Донецьку в під'їзді власного будинку був убитий бойовик «ДНР» Арсен Павлов, більш відомий за позивним Моторола, з учорашнього вечора залишається однією з найбільш обговорюваних тем в українському сегменті соціальних мереж.

Про загибель російського найманця першим повідомив «Інтерфакс» з посиланням на власне джерело. Пізніше цю інформацію підтвердили і в так званій «ДНР». У ліфті будинку, де жив Павлов, спрацював вибуховий пристрій. Сам бойовик отримав травми несумісні з життям.

«Він не був солдатом. Йому просто подобалося вбивати. Він був істотою, що втратила людське обличчя в гонитві за наживою, славою й задоволенням своєї тваринної сутності. На жаль, він таки увійде в історію завдяки своїм злочинам. І я радий, що у цієї історії саме такий кінець. Шкода, що смерть не поверне нам тих, кого він у нас забрав. Але радує те, що ця тварюка вже нікого не зможе вбити ні на цій, ні на будь-який іншій війні», - написав на своїй сторінці в Facebook волонтер і засновник проекту «Повернись живим» Віталій Дейнега.

«Час рудих кремлівських орків завершується», - прокоментував убивство бойовика Дмитро Ярош.

Український політтехнолог Тарас Березовець вважає, що за ліквідацією Мотороли стоять російські спецслужби. «Моторола отримав останній дзвінок від друга. Те, що не встигли зробити українські спецслужби, доробили російські. Правда, було б краще, якщо Моторола прихопив би з собою всю божевільну верхівку «ДНР». Однак, судячи з усього, іншим теж пора приготуватися. А Моторолу в пеклі чекає персональна автомийка», - написав Березовець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: