Куди кияни можуть поскаржитися на холодні батареї

Читать на русском
У Києві опалення включили практично в усіх садках, школах і лікарнях, а на цьому тижні має потеплішати і у всіх столичних квартирах.

Минулого тижня опалення включили практично в усіх садках, школах і лікарнях, і поступово почали підключати столичні квартири.

Про з посиланням на «Сегодня», передає «Слово і Діло».

Станом на ранок 16 жовтня «Київенерго» забезпечило теплом уже 64% житлового фонду Києва — це більше 6000 будинків.

Найтеплішим виявився Подільський район, де опалення дали майже у 70% будинків. А ось жителі центру мерзнуть найбільше: у Печерському районі показники в неділю були найнижчими — 52,6%.

«Соціальна сфера підключена практично повністю. Тепло є вже у 99% садків Києва, 97% шкіл і 92% лікарень», — повідомляють в компанії.

Кличко недовиконав план зі встановлення теплових лічильників у столичних будинкахКиївський міський голова Віталій Кличко провалив обіцянку щодо встановлення в усіх столичних будинках теплових лічильників.

Також тут нагадують, що стежити за підключенням опалення можна з допомогою веб-сервісу «Де в Києві тепло» на сайті «Київенерго».

Підключити до опалення всі 11 тисяч будинків столиці повинні до кінця цього тижня (технологічно процес займає 7-10 днів, і включити батареї в один день і всім одразу просто неможливо). Але без проблем не обходиться. Так, люди скаржаться, що в будинок тепло вже подали, але все одно в квартирах холодно.

У мерії пояснюють: після підключення опалення будинку потрібно час, щоб прогрітися.

«А якщо є проблеми після подачі тепла в конкретних квартирах, мешканці можуть повідомляти про них в колл-центру КМДА 15-51 або в контакт-центр з питань ЖКГ 15-57», — повідомив радник голови КМДА Петра Пантелєєва Юлія Грамотна.

Нагадаємо, з 12 жовтня, в Києві почали подавати тепло в житлові будинки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: