В СБУ допускають «зачистку» серед бойовиків на Донбасі

Читать на русском
В СБУ повідомили, що вбивство бойовика ДНР з позивним Моторола вигідне російському керівництву, оскільки він знав багато інформації та міг її видати.
Фото з відкритих джерел

Вбивство бойовика «ДНР» Арсена Павлова з позивним Моторола вигідне російському керівництву, оскільки він знав багато інформації та міг її видати.

Про це заявив керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Наші слідчі, звичайно, хотіли би мати Моторолу в своїх руках як свідка. Він проходить як обвинувачуваний у багатьох справах, де звинувачення й підозри в терористичній діяльності, у вбивстві наших громадян», – розповів Ткачук.

Останній дзвінок Мотороли: соцмережі обговорюють убивство відомого бойовика «ДНР»Користувачі соціальних мереж продовжують обговорювати усунення російського найманця Арсена Павлова, більш відомого на прізвисько Моторола

Також він зазначив, що Павлов був свідком багатьох подій і міг назвати «конкретні прізвища співробітників російських спецслужб, які давали вказівки вбивати наших».

Крім того, представник СБУ припустив, що на окупованих територіях може проводитися «зачистка» серед бойовиків.

«У цьому випадку Павлов дійсно багато знав і міг багато чого розповісти. Це вигідно в першу чергу російському керівництву, як політичному, так і спецслужбам, щоб вони не опинилися на лаві підсудних у Європейському кримінальному суді», – пояснив керівник апарату СБУ.

Нагадаємо, Моторолу вбили вчора в ліфті власного будинку в Донецьку. У «ДНР» заявили, що вже встановили замовників убивства і шукають виконавця. Можливі версії вбивства раніше назвав і генерал армії України Микола Маломуж.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: