Бойовики на двох напрямках застосовували артилерію – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань продовжують грубо порушувати Мінські домовленості, застосовуючи заборонену артилерію.

Російсько-окупаційні війська з артилерії калібру 122 та 152 міліметра вели вогонь на луганському та маріупольському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. В Попасній бойовики застосували ствольну артилерію калібру 122 мм. По Мар'їнці бойовики вели вогонь з мінометів та ствольної артилерії калібру 122 мм. По Водяному і Лебединському бойовики вели вогонь з 152 мм артилерії», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, на всіх трьох напрямках бойовики використовували 82 та 120-мм міномети. Так, під мінометний обстріл потрапили наступні населені пункти: Новоолександрівка, Кримське, Богуславське, Новозванівка, Орехово, Попасна, Широкино, Красногорівка, Луганське, Верхньоторецьке та Троїцьке.

Нагадаємо, раніше стало відомо про вбивство одного з ватажків російсько-окупаційних військ Арсена Павлова відомого під кличкою «Моторолла». Також, слід зазначити, що 16 жовтня бойовики обстріляли житлові райони Попасної.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: