Прийшов час припинити бути наївними щодо істинних намірів Росії – Порошенко

Читать на русском
Президент України переконаний, що Росія не припинить свою політику агресії, поки світ не об'єднається, щоб зупинити Москву.

Президент України переконаний, що Росія не припинить свою політику агресії, поки світ не об'єднається, щоб зупинити Москву й саме тому Європа зараз має бути солідарною в питанні санкцій.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

«Ми нарешті повинні припинити бути наївними як в 2008 або в 2014-2015 роках щодо справжніх намірів Росії. Вона і не збирається зупиняти агресію, якщо ми її разом не зупинимо», - цитує УП статтю Порошенко, опубліковану в німецькому виданні Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Порошенко підкреслив, що саме санкції утримують Росію за столом переговорів і стримують її від ще більших втрат людських життів.

Як повідомив Президент, з 1 вересня в Донбасі загинули 19 українських військовослужбовців і понад 100 поранені.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що Україна переможе у війні на Донбасі за рахунок підтримки народуСказано 18 червня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

«З понад 800 обстрілів з російської сторони в вересні і більше 500 вже в цьому місяці. Війна триває і є всі підстави вважати, що Мінський процес гальмує через нескінченний російський маскарад. Настав час змінити наше бачення щодо істинних намірів Росії, адже вона загрожує не лише Україні, а й безпеці та стабільності Європи», - сказав Порошенко.

Так, згідно з даними української розвідки, на Донбасі є близько 700 російських танків, більше 1250 артилерійських систем, більше 1000 БМП і більше 300 систем ракетного залпового вогню

«Іншими словами, проросійські бойовики на Донбасі мають більше танків, артилерії і систем залпового вогню, ніж Збройні сили Німеччини», - повідомив Порошенко.

Додамо, Президент України пообіцяв, що Україна переможе у війні на Донбасі мирним шляхом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: