Світлична офіційно стала головою Харківської ОДА

Читать на русском
Президент Петро Порошенко офіційно представив Юлію Світличну як нового губернатора Харківської області.
Юлія Світлична

Президент України Петро Порошенко в Харкові офіційно представив Юлію Світличну як нового голову Харківської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter Глави держави.

Президент відзначив, що Світлична пройшла жорсткий відбір й уособлює нове покоління державних чиновників в Україні.

«Сьогодні я в Харкові з приємною місією – представити нового главу ОДА. У жорсткому конкурсі на цю позицію перемогла Юлія Світлична. Призначення нового глави Харківської ОДА знаменує прихід нового покоління в політиці, яке виросло і сформувалося в часи Незалежності», – йдеться в повідомленнях на офіційному Twitter-акаунті Порошенка.

Гундич став очільником Житомирської ОДАКонкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Ігоря Гундича очільником Житомирської обладміністрації. Ігоря Гундича відібрали серед 16 кандидатів.

Як відомо, Світлична набрала найвищий бал серед усіх учасників конкурсу на посаду голови ХОДА, що проводився Національним агентством з питань державної служби. До цього моменту вона виконувала обов’язки губернатора.

Додамо також, що днями визначився переможець аналогічного конкурсу на заміщення посади голови Київської ОДА, ним став Олександр Горган.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: